In ons atelier bieden wij de mogelijkheid om workshops te volgen. Door het werken met kleine groepen garanderen wij een persoonlijke begeleiding.

WORKSHOPS VILTEN
Om de techniek te leren maakt U een prachtige sjaal, daarna kunt U naar keuze allerlei woon- en kledingaccessoires maken. Ook vilten op zijde of vilten om een mal behoren tot de vele mogelijkheden. Wij bieden U een geheel verzorgde dag onder professionele begeleiding. Van 11.00u. tot 17.00u. Koffie en thee met gebak, een uitgebreide lunch én het materiaal, dit alles voor 85 euro p.p.

U gaat naar huis met een prachtig eigengemaakt product!

Kiezen voor een korte workshop viltsieraden maken kan natuurlijk ook, van 14.00u tot 17.00u, voor 55 euro inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers.

Voor workshops op maat kunnen we in overleg een product, tijd en prijs bepalen. Ook een andere locatie is mogelijk.

Workshop EXCLUSIEVE KINDEROUTFIT maken;
Maak in een dag een uniek hesje met bijpassend hoedje van gekleurde nepal wol voor iedereen op eenvoudige wijze te maken. We gaan uit van basis-patronen en voor de accessoires gebruiken we de overgebleven restvormen. Met zelfgemaakte dreads (gevilte wollen draad) wordt alles in elkaar gezet! Kosten bedragen inclusief materiaal, koffie, thee en lunch: 85 euro p.p.
Van 11:00u tot 17:00u.

Wij bieden u een sfeervolle verwendag!